Εκτύπωση

Woof here, Miaow there! - η αρχή

.

Ένα έργο eTwinning με θέμα 'Woof here, Miaow there!' ξεκίνησε να υλοποιεί το τμήμα Ε1 τον Οκτώβριο 2017 με συνεργάτες από την Πολωνία, την Κροατία και την Ισπανία. Οι εκπαιδευτικοί των Αγγλικών (Ράνια Μπεκίρη) και των ΤΠΕ (Δημήτρης Δαούσης) είναι υπεύθυνοι για το έργο.

Οι πρώτες δραστηριότητες του έργου ήταν να παρουσιαστούν τα παιδιά μέσα από την συγγραφή του προφίλ τους και μία παρουσίαση του σχολείου τους με φωτογραφίες. Στο Φόρουμ δημιουργήθηκαν νήματα συζήτησης ώστε να γνωριστούν οι μαθητές απαντώντας σε ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντά τους ενώ αντάλλαξαν και μηνύματα στον τοίχο του προφίλ τους.

Έγινε ένας διαγωνισμός για το λογότυπο του έργου στον οποίο νίκησε ένα Πολωνικό λογότυπο ενώ οι μαθητές μας έφτιαξαν 3 πολύ όμορφα λογότυπα!

Τα Χριστούγεννα ανταλλάξαμε κάρτες, τραγούδια και ευχές τα οποία όλοι οι συνεργάτες ανεβάσαμε σε μία διαδραστική εικόνα ενός πανέμορφου πίνακα της ΑνναΜαρίας!

Κατόπιν, σε ένα padlet έγραψαν ποιο ζώο προτιμούν, την γάτα ή τον σκύλο και μετά φτιάχτηκαν 8 διακρατικές ομάδες, 2 με γάτες και 6 με σκύλους. Οι εκπαιδευτικοί των 4 εταίρων είναι υπεύθυνοι των ομάδων και συντονίζουν τη δράση των μελών τους. Σε καθεμία από τις 8 ομάδες συμμετέχουν από 2 παιδιά του Ε1 τα οποία θα πρέπει να συνεργαστούν με τα μέλη της ομάδας τους στις επόμενες εργασίες! Καλή συνέχεια! Woof, woof!

2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

logo-big

  • 25ης Μαρτίου 71Α
  • Παραλία Πατρών
  • Τ.Κ.  263 33
  • τηλ:  2610522619
    2610523816
  • fax:   2610522619
  • email: 2dimpara@sch.gr