paidiki-goniaΔιαβάστε τα άρθρα των μαθητών μας και μιλήστε μαζί τους στον πίνακα ανακοινώσεων.

Assassin's Creed III

Γράφτηκε από τον/την Στάθη Δρίτσα .

Το 1408 σε κάτι αγγλικές περιοχές ζούσε ο πατέρας του Κόνορ, ο οποίος είχε χωρίσει με τη μάνα του. Η μάνα του και ο Κόνορ ζούσανε σε μια φυλή Ινδιάνων στο δάσος.

Μια μέρα όταν ήταν οχτώ χρονών είχε πάει με τους φίλους του για κρυφτό στο δάσος. Στην αρχή φύλαγε ο Κόνορ κι όταν τους βρήκε τα φύλαγε ένα κορίτσι. Όταν πήγε να κρυφτεί κάτι στρατιώτες του βάλανε τρικλοποδιά.

Μετά είχανε περάσει πολλές ώρες, ώσπου ξυπνάει και γυρίζει πίσω στο σπίτι του. Όταν πήγε να βρει τη μάνα του για να δει αν ζει για να τη σώσει αλλά έφυγε επειδή του είπε ένας μοναχός και ευτυχώς σώθηκε η μητέρα του και έτσι κατάλαβε ότι ο στόχος του ήταν να σκοτώσει όσους είχαν σχέση με αυτό.

Υπήρχαν πολλοί κίνδυνοι και εμπόδια όπως κακά ζώα, κακοί στρατιώτες και άλλοι. Ο Κόνορ χρειαζόταν λίγη βοήθεια για να τους αντιμετωπίσει και τον βοήθησε το αμερικανικό κράτος.
Τα συναισθήματά τους ήταν άγχος γιατί τους περίμενε ο πόλεμος, εκδίκηση διότι προκάλεσαν τη φυλή των Ινδιάνων οι κάτοικοι και στενοχώρια που είχαν χωρίσει οι γονείς του.
Έτσι στο τέλος γίνεται ο πόλεμος. Η Αγγλία με την Αμερική όπου στην Αμερική ήτανε και ο Κόνορ και έτσι νικάει η Αμερική και ο Κόνορ εξόντωσε τον κυβερνήτη και πέτυχε το στόχο του. Τέλος η Αμερική υψώνει τη σημαία της στα κράτη που είχε κατακτήσει η Αγγλία.

Ξυπνάει από τη μηχανή και ακολουθεί μια μάγισσα για να του διηγηθεί για το μήλο, το οποίο αυτό έχει μια ξεχωριστή δύναμη που μπορούσε να ελέγχει τα πάντα. Όταν πήγε τον σταμάτησε η καλή μάγισσα που του έλεγε να μην ακουμπήσει το μήλο και τότε Ντέσμοντ δεν ήξερε ποια έλεγε την αλήθεια και έτσι πίστεψε την κακιά μάγισσα και όταν το ακούμπησε πέθανε και έγινε το τέλος του κόσμου. Κάποια στιγμή ο Κόνορ σκοτώνει τον πατέρα του και μετά από λίγες μέρες σκότωσε και τον κολλητό του επειδή του επιτέθηκε και στεναχωρήθηκε πολύ.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

logo-big

  • 25ης Μαρτίου 71Α
  • Παραλία Πατρών
  • Τ.Κ.  263 33